Kasımpaşa Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin,özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği, kültürle, sporla, sanatla ilgilenen, başarılı , bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştiren bir kurum olmak

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak, kendisiyle ve toplumla barışık, kültürel, milli ve evrensel değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2015-2016-2017-2022 Liseler Arası Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu ... 7. Bilim ve Fikir Festivali Sosyal Bilimler kategorisinde birincilik ve üçüncülük ödülü kazanılmıştır.

Saatler: Ders Başlangıcı : 08.30 Ders Bitişi : 15.35
Yabancı Dil: İngilizce - Fransızca
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Diploma Notu En Düşük 80, En Yüksek 93
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun her türlü spor branşlarda takımı mevcut olup özellikle Güreş ve Futbolda ilçe, il ve Türkiye çapında dereceleri bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 7.Vilim ve Fikir Festivali
Proje Çalışmaları: 7.Bilim ve Fikir Festivali

WEB - https://kasimpasa.meb.k12.tr

Adres - BEDRETTİN MAH. TARİHİ SK. KASIMPASA ANADOLU LISESI BLOK NO 2 BEYOĞLU / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Bedrettin Mh. Ayni Ali Baba Sk. No: 1 Kasımpaşa/Beyoğlu İSTANBUL

Ulaşım Yenikapı - Hacıosman Metrosu Şişhane Durağına 3 Dakika. İETT Otobüsleri Şişhane 1 ve Şişhane 2 Durağına 2 Dakika.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2,3 km 8 dakika mesafede